Za starše, vzgojitelje in učitelje

Dragi starši in strokovni delavci.

Upamo, da ste navdušeni nad našim protalom in da ga boste pridno uporabljali ter širili znanje med radovednimi malčki in znanja željnimi osnovnošolci.  Vsebine ne bi starostno omejevali, saj so lahko lahki eksperimenti tudi primerni in zanimivi za šolarje. Preproste eksperimente lahko tudi nadgradimo in tako postanejo prave raziskovalne naloge.

Zavedamo se, da marsikdo od vas ni strokovno dovolj podkovan, da bi znal odgovoriti na prav vsako vprašanje. Prav zato je ta rubrika namenjena vam. Pomagali vam bomo razumeti pojave, razširjati ideje in bogatiti znanje.

PostHeaderIcon Poletno branje za otroke

Ste z mislimi že v službi ali pa še uživate globoko v počitnicah ? Kljub temu,da je večina počitnic že mimo, je še vedno čas, za kakšno dobro knjigo...starši, poskrbite, da bodo otroci tudi med najbolj sproščenim obdobjem v letu posegli po knjigi in se odpočili od vseh "sevanj", ki nas obdajajo in nam mešajo glave. Izkoristite navdušenje nad knjigami, ki ga navadno imajo malčki.

V branje pa vam ponujamo zanimiv članek o poletnem branju za otroke, ki je bil objavljen na spletnem portalu bibaleze.si. Preberete ga tukaj: http://bibaleze.si/clanek/malcek/poletno-branje.html