Za starše, vzgojitelje in učitelje

Dragi starši in strokovni delavci.

Upamo, da ste navdušeni nad našim protalom in da ga boste pridno uporabljali ter širili znanje med radovednimi malčki in znanja željnimi osnovnošolci.  Vsebine ne bi starostno omejevali, saj so lahko lahki eksperimenti tudi primerni in zanimivi za šolarje. Preproste eksperimente lahko tudi nadgradimo in tako postanejo prave raziskovalne naloge.

Zavedamo se, da marsikdo od vas ni strokovno dovolj podkovan, da bi znal odgovoriti na prav vsako vprašanje. Prav zato je ta rubrika namenjena vam. Pomagali vam bomo razumeti pojave, razširjati ideje in bogatiti znanje.

PostHeaderIcon NAGRADNI LIKOVNI NATEČAJ ZA PREDŠOLSKE OTROKE

NATEČAJ "VODA, KJE SI DOMA?" JE ZAKLJUČEN. Poslali ste nam čudovite slike in posterje. Vsem hvala. Hvala otrokom za izjemne ideje in razmišljanja, hvala staršem in mentorjem v vrtich, ki so se resnično potrudili in z otroki proučevali vodo z vseh zornih kotov. Prepričani smo, da so se vaša dela vtisnila v spomin otrok. Krasni ste, ponosni smo na vse vas. Slike si že lahko ogledate na FB profilu Mali Znanstvenik, kmalu pa jih bomo tudi videli v naši fotogaleriji.

V KATEGORIJI B SMO DOBILI DVA ZMAGOVALCA, KI STA PREJELA ENAKO ŠTEVILO GLASOV: VRTEC IZ JESENIC (KOROŠKA BELA) IN VRTEC IZ ŽUŽEMBERKA! Čestitamo ! Poleg knjižnih in sladkih nagrad, skupini dobita ročno izdelano ptičjo hišico oz. ionizator za igralnico.

V KATEGORIJI D JE ZMAGAL 2.B RAZRED, IZ OŠ FRANCETA PREŠERNA IZ KRANJA, S ČUDOVITIMI SLIKAMI. Čestitamo! Razred dobi poučne knjige in enciklopedijo.

KATEGORIJO A IN D SMO ZDRUŽILI. KER SO NAM NAŠI DONATORJI PRISPEVALI ZARES VELIKO NAGRAD, JE BILO NAGRAD RAVNO PRAV ZA VSE, ZATO NAGRADE IN ZAHVALNE PLAKETE DOBIJO VSI SODELUJOČI. NAGRADE SMO IZŽREBALI.

Vsem še enkrat hvala, tako donatorjem kot sodelujočim. Proslavili smo vodo, sedaj vemo več! In ne pozabimo na to, kar smo se naučili, vedno znova in znova opominjajmo otroke, kako pomembna je voda.


Pomagali so nam:

VIOE_maketa